Fredrik Karlström är klar för Växjö.Foto: Avdo Bilkanovic/Bildbyrån

Linköpings forward Fredrik Karlström har inte fått det att lossna i Östergötland. Nu berättar Mr.Madhawk att 21-åringen kan hamna i Växjö nästa säsong.

Fredrik Karlström var för två säsonger sedan ett jagat villebråd bland SHL-klubbarna efter att han som junior gjort 24 poäng för AIK i Hockeyallsvenskan. Linköping vann kampen om talangens underskrift, men det har inte gått något vidare för Karlström i LHC där han bara gjort 15 poäng på nästan två säsonger.

KAN HAMNA I VÄXJÖ

Nu uppger Mr.Madhawk att Karlström, vars kontrakt går ut i vår, kan hamna i Växjö nästa säsong. Ett Växjö som har många forwards på utgående kontrakt, Agenten Thomas Sjögren vill inte bekräfta uppgifterna.
— Det är ryktenas tid just nu. Han koncentrerar sig på att spela så bra som möjligt, och jag koncentrerar mig för att hitta ett så bra jobb som möjligt till honom, säger han till Expressen-bloggaren.

Fredrik Karlström, som spelade JVM både 2017 och 2018, har även hunnit med att vara utlånad till gamla klubben AIK en sväng under säsongen. På sex matcher blev det då ett mål och en målgivande passning.