Sebastian Erixon.Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Sebastian Erixons kontrakt med Färjestad löper ut efter säsongen. Ett antal klubbar ska vara intresserade av backens tjänster till nästa säsong – bland annat Erixons moderklubb Timrå.
– Vi är intresserade, men det finns ingenting klart. Självklart är vi intresserade av att få tillbaka bra spelare som varit i Timrå tidigare, säger sportchefen Kent Norberg till Sundsvalls Tidning.

Sebastian Erixon lämnade Timrå IK efter degraderingen till Hockeyallsvenskan 2012/13. Sedan dess har den 29-årige backen hunnit med två säsonger i Växjö och är just nu inne på sin fjärde säsong i Färjestad.

Efter säsongen löper kontraktet med Karlstadsklubben ut. Nu avslöjar Sundsvalls Tidning att Erixon har ett konkret kontraktsförslag från Timrå att ta ställning till inför den kommande säsongen.
– Vi har lämnat ett kontraktsförslag, men vi har varken fått ja eller nej, säger Norberg till tidningen.

”FINNS SÅ KLART EN OSÄKERHET”

Erixons agent Tommy Öström bekräftar Timrås intresse för Sundsvalls Tidning. Samtidigt meddelar han att medelpadingarna inte är de enda som är ute efter backens underskrift.

Kent Norberg förväntar sig inget besked från Erixon före Timrås kvalspel är avslutat.
– Det finns så klart en osäkerhet och vi kan inte kräva något svar så länge vi inte vet var vi spelar nästa vinter, säger Norberg.

Erixon har spelat totalt 221 SHL-matcher för Timrå i karriären. Den här säsongen står 29-åringen noterad för ett mål och fem assist på 23 matcher i Färjestadströjan.