Johan Hult.Foto: Stefan Lantz / BILDBYRÅN

När HV71 idag jagar viktiga poäng på bortaplan mot Timrå så gör de det med sportchefen Johan Hult i båset. Men det ligger ingen dramatik bakom det hela. Han ersätter Jonas Holmström som drabbats av ryggskott.
— Tränarna är vana vid att vara sex ögon i båset, säger han till Jönköpings-Posten.

HV71 har fortfarande chans på en direktplats till kvartsfinalspelet. Men då gör de bäst i att vinna sina två återstående matcher mot Timrå och Linköping. Till matchen idag mot Timrå får de förstärkning av sportchefen Johan Hult i båset. Men det hela är ingen åtgärd för att stävja den senaste tidens dåliga form.

Istället handlar det om att den assisterande tränaren Jonas Holmström drabbats av ryggskott och därför inte finns med.
— Det känns odramatiskt måste jag säga. Jonas missar matchen mot Timrå och i och med att tränarna är vana vid att vara sex ögon i båset så sa vi att jag kliver in och stöttar upp med tanke på att jag ändå ligger så pass nära laget, säger Johan Hult till Jönköpings-Posten.

Johan Hult berättar också att de siktar på att Jonas Holmström ska vara tillbaka i båset inför torsdagens match. Holmström kom ju in i tränartrojkan i november sedan Johan Lindbom sparkats.