Daniel Öhrn.Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN

Han uppgavs vara aktuell för Timrå, vilket senare förnekades. Nu ska Daniel Öhrn istället vara på väg till Västerås. 
– Vi får se vad som händer, det är tidigt än, säger han själv till VLT.

Daniel Öhrn har varit en ryktenas man den senaste tiden. Först skulle han vara på väg till Timrå men det dementerades av klubbens sportchef Kent Nordberg. Nu ska han istället ha siktet inställt på att gå till Västerås.

Det är enligt uppgifter till Mr. Madhawk som Öhrn pekas ut som en ersättare till Kalle Östman då denne uppges gå till Djurgården. Västerås ska vara mycket nära att knyta till sig centern och båda parterna sägs ha träffats för bara två dagar sedan.
– Ingen kommentar på de frågorna just nu. Vi får återkomma, säger VIK:s sportchef Patrik Zetterberg till Mr. Madhawk.

”FÅR SE VAD SOM HÄNDER”

Daniel Öhrn har stått för sin bästa säsong i karriären och gjort 31 poäng på 50 matcher i Tingsryd. Han själv är däremot också förtegen om huruvida Västerås är ett alternativ för honom.
– Det är ingenting jag har några kommentarer till. Det får sportchefen i Västerås och min agent kommentera i sådana fall, säger Öhrn till Vestmanlands Läns Tidning och fortsätter:
– Vi får se vad som händer, det är tidigt än. Jag har en dialog med min agent och så får vi ta det därifrån, men det är inga beslut tagna.

Daniel Öhrn sitter på ett utgående kontrakt med Tingsryd och ska vara öppen för att flytta till en klubb som inte slåss för att undvika kval i HockeyAllsvenskan.