Benker, Younan & ÖstmanFoto: Bildbyrån

Västerås succéartade säsong tog slut igår. Men redan nu står det klart att Sebastian Benker och Alexander Younan förlänger över nästa säsong. Däremot ska Kalle Östman vara klar för Djurgården.

Det är initierade MrMadhawk som uppger att genombrottsmannen Kalle Östman är klar för Djurgården. Östman var knappast tänkt som en spetsspelare inför säsongen men har varit fullständigt briljant, med 41 poäng på 49 matcher som resultat. Som jämförelse gjorde han sex poäng på 25 matcher i Västervik säsongen dessförinnan.

Men Sebastian Benker och Alexander Younan blir alltså kvar, bekräftar duon för VLT. Benker har gjort en stark säsong med 29 poäng som resultat.

Backen Younan, som kom från Rögle inför säsongen, gjorde åtta poäng.
– Jag har fått förtroende och de har tagit sin tid med mig. Låtit mig utvecklas i lugn och ro. I början av säsongen gick det lite si så där. Men ju längre serien gått har jag visat vilken spelare jag är på planen, säger 22-åringen.