Kevin Gagné blir kvar i Mora ytterligare en säsong. Foto: Bildbyrån

Mora fortsätter lagbygget inför nästa säsong. Kevin Gagné, som återvände till Mora från Rögle inför säsongen, skriver på ett nytt kontrakt med Dalaklubben. 
– Det känns som vi har något bra på gång, säger backen till klubbens hemsida.

I tisdags blev det klart att backen Viktor Amnér skriver på en kontraktsförlängning med Mora. Nu gör även backkollegan Kevin Gagné detsamma.

Gagné var en av hjältarna när Mora klev upp till SHL. Därefter lämnade han för Rögle och hade en mindre lyckad säsong i Ängelholm, nio poäng på 36 matcher. Inför årets säsong valde han att återvända till Mora och där har det blivit succé igen.

”HAR NÅGOT BRA PÅ GÅNG”

Han har stått för 21 poäng från sin backposition den här säsongen. Endas Ryan Johnston har varit bättre i Mora.
– Det känns som vi har något bra på gång. Visst, vi är inte i den situationen vi hade önskat just nu men jag hoppas vi kan klara av det och bli mycket bättre nästa säsong. Folk är verkligen passionerade runt hockeyn här vilket gör att det är riktigt roligt att spela här, säger kanadensaren till klubbens hemsida.

Mora fortsätter alltså att ladda om inför nästa säsong. Det verkar som att klubben är helt inställd på SHL-spel även under nästa år. I kväll inleds playoff-serien mellan AIK och Leksand där det blir klar vem som blir Moras motståndare i SHL-kvalet.