Olle Liss har haft en tung säsong.Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Ifjol svepte Olle Liss in över SHL som en virvelvind och tycktes kunna förvandla allt han tog i till guld. I år har det inte sett riktigt likadant ut och det spekuleras om hans framtid i Rögle.
— Situationen har inte varit optimal, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Ni kan alla historien vid det här laget. I slutet av fjolårssäsongen hämtades Olle Liss in till Rögle från Pantern och blev på bara någon månad landslagsman. Den här säsongen har det dock gått tyngre och stundtals har 26-åringen varit bänkad.

INGEN OPTIMAL SITUATION

Trots ett år kvar på kontraktet med Rögle så spekuleras det om Liss framtid. Själv är han dock tydlig.
— Jag trivs jättebra. Klart att jag vill stanna, men situationen har inte varit optimal. Man vill ju spela, så enkelt är det. Får man inte det spelar det ingen roll om man står i ett bås i ett NHL-lag eller division 2. Då gör man ändå ingen nytta och då kanske det finns andra som vill nyttja ens kvalitéer, berättar han för Helsingborgs Dagblad.

Olle Liss berättar vidare för tidningen att han haft möte med tränarna efter det att säsongen tog slut, precis som alla andra, och han ska framöver prata med sportchefen Chris Abbott.

Ifjol blev det 14 poäng på elva matcher i Rögle-tröjan. I år sju på 44.
— På något sätt har jag kunnat bevisa för mig själv och andra att jag klarar av den här nivån. Det finns mer att ge, absolut. Produktionen har varit tuff, jag har inte synts så mycket i alla kolumner jag förväntas göra, säger Olle Liss om årets säsong.