AVBRÄCK Både Martin Thörnberg och Viktor Fasth missar kvällens kvartsfinaler.Foto: Bildbyrån

I kväll spelas två viktiga kvartsfinaler. När laguppställningarna presenterades stod det klart att HV71 saknar Martin Thörnberg medan Växjö tappar Viktor Fasth inför kvällens match.

När lagen presenterade sina laguppställningar inför kvällens laguppställningar så saknas ett par stjärnspelare.

HV71 får tillbaka sjukdomsdrabbade Felix Sandström och skadade Joakim Andersson som kommer att göra sina första framträdanden i kvartsfinalserien mot Färjestad. Däremot så saknas kaptenen Martin Thörnberg som ska vara skadad. Tidigare återfinns även backen Alexander Ytterrell på skadelistan.

I den andra kvartsfinalserien mellan Luleå och Växjö så kommer smålänningarna till kvällens match med ett 0-2-underläge i matcher. Pressade att vinna i kvällens match för att hålla spänningen vid liv så kommer Växjö till kvällens match med ett stukat lag.

Stjärnan Viktor Fasth saknas. Han ska inte ha åkt med laget till Luleå utan stannat hemma i Småland. Det är ännu oklart varför Fasth inte kan spela. I stället kommer Viktor Andrén att vakta Växjös mål med junioren Jesper Eliasson som backup. Tidigare saknar Växjö även Joel Persson som skadades i serien mot Örebro. Janne Personen återvänder dock till laguppställningen efter att ha missat den senaste matchen.

https://www.instagram.com/p/BvenqnPguIT/