Carl Becker.Foto: Peter Skaugvold / BILDBYRÅN

Södertälje presenterade under måndagskvällen ett intressant nyförvärv. Den 23-årige forwarden Carl Becker ansluter från Piteå i Hockeyettan.

Carl Becker har tidigare under karriären gjort två säsonger i Skellefteås juniorverksamhet, men har den mesta tiden av sin karriär tillhört Piteå. Den nyss avslutade säsongen exploderade 23-åringen poängmässigt och gjorde 50 (25+25) poäng på 36 matcher i seriespelet.

Nu är han klar för Södertälje i allsvenskan de två kommande säsongerna.
— Jag gillar att spela med fart och fläkt och utnyttja min storlek och fart. Det bli en utmaning att ta klivet upp och spela för SSK i hockeyallsvenskan, men det ska bli jäkligt kul och jag är inspirerad. Jag vill vara med på en härlig resa och samtidigt utveckla mig själv, säger Becker i en kommentar till SSK-TV.

Spela på svensk hockey - från SHL till Hockeytvåan! Bli kund nu och få ett gratisspel i veckan - hela året ut!