• Publicerat 17 april, 2019
  • Skrivet av Uffe Bodin
  • 0 Kommentarer
Victor Söderström.Foto: Bildbyrån/Tobias Sterner

Han spelade till sig en ordinarie plats i Brynäs backuppsättning som 17-åring. Nu är Victor Söderström en av spelarna som ska bära det svenska U18-landslaget i VM på hemmaplan. För hockeysverige.se uttrycker han en stor optimism inför turneringen.
– Vi har ett jättebra lag. Gör vi det vi ska har vi jättestor chans att vinna, säger Söderström. 

UPPSALA (HOCKEYSVERIGE.SE)
I morgon smäller det. U18-VM startar i Örnsköldsvik och Umeå och för svensk del väntar tuffa USA i första matchen.

Hockeysverige.se träffade Brynäs backtalang Victor Söderström inför turneringen för att prata om Småkronornas chanser att ta guld, hans egen rookiesäsong i SHL och hur det har varit att leva under lupp som en av de stora svenska löftena inför sommarens NHL-draft i Vancouver.

LÄS ÄVEN: Succébacken från bandynästet ska leda Sverige i U18-VM