Skellefteå Kraft Arena.Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Skellefteå har gjort klart med Stefan Hedlund som ny assisterande tränare efter Bert Robertsson. Detta meddelar man idag visa sin hemsida.

Stefan Hedlund har de senaste två säsongerna varit verksam inom schweiziska Zugs organisation. Men nu blir det Skellefteå de kommande två säsongerna där han ska ingå i ledartrojkan tillsammans med huvudtränaren Tommy Samuelsson och Stefan Klockare.

Hedlund ersätter därmed Bert Robertsson som ju är klar som ny huvudtränare för Linköping.
— Det känns oerhört kul att få in Stefan i tränartrion. En väldigt driven person och ledare som vill utveckla både sig själv och sin omgivning. Han är hela tiden nyfiken på att lära sig nya saker och är redo att göra ett väldigt hårt jobb. En Norrlandskille som varit nere i Schweiz och samlat på sig mycket erfarenhet, kommenterar klubbens GM Erik Forssell rekryteringen på Skellefteås hemsida.