Johan PerssonFoto: Bildbyrån

Han har gjort runt 200 matcher för Timrå. Nu lämnar Johan Persson klubben.
–  Det finns intresse från flera håll, men just nu kollar vi mest på utlandet, säger han till ST.nu.

Johan Persson kom till Timrå redan 2013 och har varit klubben trogen, förutom de 22 matcher han spelade för Färjestad säsongen 15/16. Men nu lämnar trotjänaren Timrå. Det bekräftar han själv för Sundsvalls Tidning.
– Jag sa nej där. Jag vill testa något nytt och få nya ögon på mig, avslöjar han.

Persson kommer från en mycket tung säsong där han bara kunde spela 17 matcher i SHL på grund av skadebesvär. Redan på försäsongen slet han av hälsenan. Nu hoppas han på att för första gången få spela utanför Sveriges gränser.
– Det finns intresse från flera håll, men just nu kollar vi mest på utlandet. Jag vet inte riktigt vad som kommer hända för jag har haft ett annat fokus nu med barnet och flytten.

Persson gjorde 181 seriematcher och 23 kvalmatcher i Timråtröjan.