Sök
180923 Tingsryds Daniel Öhrn under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Karlskrona den 23 september 2018 i Tingsryd. Foto: Magnus Lejhall / BILDBYRÅN / Cop 214 …
Tingsryds AIF

Nyckelspelaren kan lämna – aktuell för återkomst till moderklubben

Förra säsongen sköt Daniel Öhrn kvar Tingsryd i Hockeyallvenskan och i år hade han stor inverkan på att laget undvek kval. Nu kan 26-åringens tid i Smålandsklubben vara över. I stället är en återkomst till moderklubben Timrå aktuell, skriver Smålandsposten.

Sedan tidigare är det klart att Max Lindroth lämnar Tingsryd efter sin succésäsong, där spel med Linköping den kommande säsongen verkar ligga närmast till hands. Nu kommer uppgifter om att nästa ledande Tingsrydspelare lämnar klubben.

Enligt Smålandsposten ska den gamle kvalhjälten Daniel Öhrn ha Timrås ögon på sig. Öhrn har Timrå som moderklubb och har spelat fyra a-lagssäsonger med medelpadingarna.
– Daniel är en prioriterad spelare för oss som vi gärna vill ha kvar, sen om han väljer Timrå eller något annat och om han alls har erbjudanden därifrån kan jag inte svara på, säger den avgående klubb- och sportchefen Tomas Bergstrand till tidningen.

”HAR PRATAT MED VARANDRA”

Bergstrand utesluter inte att Öhrn kan återfinnas i en Tingsrydströja även nästa säsong.
– Det jag vet är att vi nyss har pratat med varandra, att han inte har bestämt sig för något, trivs väldigt bra i Tingsryd och att vi finns med i hans tankar, säger han.

Öhrn stod för 31 poäng (14+17) på 50 matcher för Tingsryd den här säsongen. Förra säsongen räddade han klubben från kval när han avgjorde mot Modo i säsongens sista grundseriematch.

Sedan tidigare har även Färjestadsbacken Sebastian Erixon ryktats vara aktuell för en återkomst till Timrå.

Den här artikeln handlar om: